Allergener
Gluten, Hvete gluten, Rug gluten
HOFF Potetlompe 20x250g
EPD-NUMMER: 591370
HOFF Potetlompe er bakt av førsteklasses norske poteter, og fryst inn i nybakt tilstand.
Korrekt innfrysning i spesialtilpasset kartong sikrer et optimalt produkt etter opptining.
Kokte poteter (86%), HVETEMEL, potetmos, RUGMEL, salt, konserveringsmiddel (E200).
Gluten, hvete gluten, rug gluten
| Energi kj pr 100 | 861 |
| Mettede fettsyrer pr 100 | 0.2 |
| Karbohydrater pr 100 | 41.9 |
| Energi kcal pr 100 | 203 |
| Sukkerarter pr 100 | 6.7 |
| Fett (totalt) pr 100 | 0.7 |
| Protein pr 100 | 5.1 |
| Salt pr 100 | 0.45 |
HOFF Potetlompe tines i romtemperatur i 1-2 timer. Kan også tines i mikrobølgeovn på opptiningsfunksjon. Åpne pakken, og legg den på en skål i ovnen. Tines i 4-8 minutter. Vi anbefaler å bruke relativt lav styrke på mikrobølgene, gjerne ca. 160 W, og det er lurt å snu pakken ved halvgått tid. Etter tining oppbevares lompene i tett plastpose i romtemperatur, for å sikre best mulig konsistens.
| Produksjonsland | Norge |
| Varenavn | HOFF Potetlompe 250g |
| Varenummer | 9063 |
| EPD | 591370 |
| GTIN-nr FPAK | 7044710090626 |
| GTN-nr DPAK | 7044710390634 |
| Salgsenhet | DPAK |
| Nettovekt salgsenhet | 5kg |
| Oppbevaring | Fra -30°C til -18°C |