Om oss

HOFF; Norges eldste samvirkeselskap, med en opprinnelse helt tilbake til 1844 da Sundnes Brenneri startet opp. 544 stolte norske eiere, og nærmere 200 dedikerte potetprodusenter som legger sjela i arbeidet sitt.

HOFF bearbeider 1/3 av alle poteter som dyrkes i Norge
I HOFF arbeider vi aktivt for å ivareta og bedre potetproduksjonen i Norge. En tredjedel av alle potetene som dyrkes, ender opp hos oss! Gjennom tett dialog og oppfølging av alle våre potetprodusenter, engasjerer vi oss for å forbedre rammebetingelsene. Vi er ikke bare et selskap; vi er en familie som sammen jobber for å styrke potetbransjen!

Bearbeiding av potetene
Her i HOFF blir potetene bearbeidet. Vi skaper ferdige frosne, tørre og ferske potetprodukter, som pommes frites, potetmos, ferdig kokte poteter, formede, friterte produkter, potetstivelse/potetmel, glykose og sprit fra vårt verdifulle potetråstoff. Våre ferdige produkter leveres til dagligvare, proffmarkedet og industri.
Våre poteter er kortreiste helter, hentet fra potetprodusenter i Rogaland, Trøndelag og Østlandet. Med produksjonsanlegg tett på, sikrer vi at reisen fra potetåker til ferdig produkt blir så kort som mulig.

HOFF- en bærekraftig matvareleverandør
I HOFF gjør vi en felles innsats for framtida! Sammen med våre kunder, eiere og ansatte, jobber vi målrettet for å være en bærekraftig, innovativ og attraktiv matvareleverandør. Vi skal alltid sette smak, kvalitet og miljø i sentrum!

HOFF inspirerer til ekte potetglede
HOFF skal ikke bare levere potetprodukter; vi ønsker å inspirere til ekte potetglede! Med fokus på å dyrke råvarer på en bærekraftig måte – takket være våre eiere – jobber vi for å skape nye og kjente produkter som skal skinne i norske butikkhyller, serveringssteder og restauranter.

Takk for at du er en del av vår potetfamilie!