Asiatisk-inspirert Liv Laga-salat
SLIK GJØR DU
1. Stek Liv Laga Vegetarburgere etter anvisning på pakken. Del i tynne staver.
Spicy dressing:
2. Rør sammen alle ingrediensene, smak til med lime og sukker. Rør til alt sukkeret er oppløst.
Salat:
3. Riv salaten i grove biter, skjær gulrot, rødløk, sukkererter og mango i tynne strimler. Del agurken i tynne skiver og del de i to. Hakk peanøttene grovt og rist sesamfrø i en panne på sterk varme til de er gylne. Fordel grønnsaker og mango på et stort fat, vend inn halvparten av dressingen. Del vegetarburgerne i litt tykke staver og fordel over salaten.
4. Dryss over peanøtter, sesamfrø og tilslutt grovhakket frisk koriander. Drypp over resten av dressingen, eller server den ved siden av.
Tips: Her kan man fint variere med andre typer grønnsaker og frukt som for eksempel paprika, eple og vårløk. Peanøtter kan erstattes med cashewnøtter.
SLIK GJØR DU
1. Stek Liv Laga Vegetarburgere etter anvisning på pakken. Del i tynne staver.
Spicy dressing:
2. Rør sammen alle ingrediensene, smak til med lime og sukker. Rør til alt sukkeret er oppløst.
Salat:
3. Riv salaten i grove biter, skjær gulrot, rødløk, sukkererter og mango i tynne strimler. Del agurken i tynne skiver og del de i to. Hakk peanøttene grovt og rist sesamfrø i en panne på sterk varme til de er gylne. Fordel grønnsaker og mango på et stort fat, vend inn halvparten av dressingen. Del vegetarburgerne i litt tykke staver og fordel over salaten.
4. Dryss over peanøtter, sesamfrø og tilslutt grovhakket frisk koriander. Drypp over resten av dressingen, eller server den ved siden av.
Tips: Her kan man fint variere med andre typer grønnsaker og frukt som for eksempel paprika, eple og vårløk. Peanøtter kan erstattes med cashewnøtter.