Du trenger

4 personer

1 pose Opphøgde Potteter kun 2,7 %
4 laksefileter

Grønn dipp:
1 avokado
½ agurk
2 ss sitron
¼ ts salt

Hvit urtedipp:
2 ss rømme
2 ss naturell yogurt
1 ss sitron
1 ts hver av hakket persille, dill og gressløk
¼ ts salt
¼ ts pepper

Lun salat:
1 brokkoli
250 g små tomater

HOFF Opphøgde Potteter, kun 2,7% fett m/skall – servert til laks

SLIK GJØR DU

1. Stek potetene etter anvisning på pakken.
2. Grønn dipp: Skrell og del agurk og avokado i grove biter. Ha det i en blender/stavmikser med sitron og litt salt. Sett til side.
3. Urtedipp: Rør sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper. Sett til side.
4. Tomat- og brokkolisalat: Del tomatene i to og brokkolien i små buketter. Stekes raskt i varm panne med litt olje. Dryss på med litt havsalt.
5. Krydre laks og stek den et par minutter på hver side.
6. Server laks med Opphøgde Potteter kun 2,7 %, dipp og tomat- og brokkolisalat.

SLIK GJØR DU

1. Stek potetene etter anvisning på pakken.
2. Grønn dipp: Skrell og del agurk og avokado i grove biter. Ha det i en blender/stavmikser med sitron og litt salt. Sett til side.
3. Urtedipp: Rør sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper. Sett til side.
4. Tomat- og brokkolisalat: Del tomatene i to og brokkolien i små buketter. Stekes raskt i varm panne med litt olje. Dryss på med litt havsalt.
5. Krydre laks og stek den et par minutter på hver side.
6. Server laks med Opphøgde Potteter kun 2,7 %, dipp og tomat- og brokkolisalat.