Du trenger

4 porsjoner

4 HOFF Liv Laga Plantebasert Burger

Eplesalat:
2 store grønne epler
1 ss sitronsaft
1 liten mango, spisemoden
2 stilker vårløk
2 ss olivenolje
Ca. ½ ts salt
Litt nykvernet sort pepper

Grønn ertepuré:
400 g frosne grønne erter
1 fedd hvitløk, delt i skiver
40 g meierismør
Ca. ½ dl kremfløte
Litt salt og pepper
For en puré uten meieriprodukter, se tips under

Liv Laga vegetarburger med eplesalat og grønn ertepuré

SLIK GJØR DU

1. Stek Liv Laga-burgere etter anvisning på pakken.

Eplesalat:

  1. Del eplene i tynne skiver, ha det i en bolle og press over sitron. Skjær mango i små terninger og vårløk i tynne ringer, ha det sammen med eplene, tilsett olivenolje, salt og pepper. Bland forsiktig sammen.

Grønn ertepuré:

  1. Kok erter og hvitløk møre i lettsaltet vann, sil av vannet og ha det i en foodprosessor (eller bruk en stavmikser), tilsett smør og fløte, blend sammen til en litt glatt puré. Smak til med salt og pepper.

Tips: Dersom du ønsker en puré uten meieriprodukter kan du steke ertene i litt olje og spe med grønnsakskraft før du kjører til en jevn puré med stavmikser. Tilsett gjerne litt finhakket frisk mynte eller basilikum.

SLIK GJØR DU

1. Stek Liv Laga-burgere etter anvisning på pakken.

Eplesalat:

  1. Del eplene i tynne skiver, ha det i en bolle og press over sitron. Skjær mango i små terninger og vårløk i tynne ringer, ha det sammen med eplene, tilsett olivenolje, salt og pepper. Bland forsiktig sammen.

Grønn ertepuré:

  1. Kok erter og hvitløk møre i lettsaltet vann, sil av vannet og ha det i en foodprosessor (eller bruk en stavmikser), tilsett smør og fløte, blend sammen til en litt glatt puré. Smak til med salt og pepper.

Tips: Dersom du ønsker en puré uten meieriprodukter kan du steke ertene i litt olje og spe med grønnsakskraft før du kjører til en jevn puré med stavmikser. Tilsett gjerne litt finhakket frisk mynte eller basilikum.