du:
2 egg
50 g sukker
25 g HOFF potetmel
25 g hvetemel
Vaniljekrem (lag selv eller kjøp ferdig)
Diverse frukt og bær

Du trenger
Mini frukt-pizza
SLIK GJØR DU
Disse plettene er superenkle å lage, og kan gjerne lages opp på forhånd og legges i fryseren. Tiner på et øyeblikk! Bloggeren som står bak oppskriften, Elin Vatnar Nilsen fra krem.no, liker godt kombinasjonen av vaniljekrem, kakebunn og frukt.
1. Pisk eggedosis av sukker og romtempererte egg.
2. Sikt hvetemel og potetmel. Vendes inn litt etter litt forsiktig med en slikkepott.
3. Bruk en skje og legg på små pletter på en plate kledd med bakepapir.
4. Stek på 210 grader i 5-7 minutter til minibunnene er gylne.
5. Smør på ferdig vaniljekrem og legg på frukt og bær etter ønske.
SLIK GJØR DU
Disse plettene er superenkle å lage, og kan gjerne lages opp på forhånd og legges i fryseren. Tiner på et øyeblikk! Bloggeren som står bak oppskriften, Elin Vatnar Nilsen fra krem.no, liker godt kombinasjonen av vaniljekrem, kakebunn og frukt.
1. Pisk eggedosis av sukker og romtempererte egg.
2. Sikt hvetemel og potetmel. Vendes inn litt etter litt forsiktig med en slikkepott.
3. Bruk en skje og legg på små pletter på en plate kledd med bakepapir.
4. Stek på 210 grader i 5-7 minutter til minibunnene er gylne.
5. Smør på ferdig vaniljekrem og legg på frukt og bær etter ønske.