Du trenger

4 HOFF Liv Laga Plantebasert Burger
4 tortilla

Guacamole:
1 avocado
1 lime
1 fedd hvitløk
1 ts sukker
2 ss rømme
salt og pepper

Blandet salat:
1 boks sorte bønner
2 tomater
1 gul paprika
1 rød chili
1 mango
2 never koriander
2 ts tacokrydder

Tacowraps med vegetarburgere i strimler

SLIK GJØR DU

1. Lag guacamole ved å blande avocado med finhakket hvitløk, limesaft, sukker, salt og pepper og litt rømme.

2. Fordel guacamole på en tortilla og topp med salat, sorte bønner, tomater i biter, hakket chili, mango i skiver og burger i strimler. Ha til slutt over litt tacokrydder og koriander.

3. Server tacowrapsen delt på skrå på en tallerken med lime og rømme i skål ved siden av. Hakk gjerne over litt ekstra koriander.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C).

2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.

3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.

SLIK GJØR DU

1. Lag guacamole ved å blande avocado med finhakket hvitløk, limesaft, sukker, salt og pepper og litt rømme.

2. Fordel guacamole på en tortilla og topp med salat, sorte bønner, tomater i biter, hakket chili, mango i skiver og burger i strimler. Ha til slutt over litt tacokrydder og koriander.

3. Server tacowrapsen delt på skrå på en tallerken med lime og rømme i skål ved siden av. Hakk gjerne over litt ekstra koriander.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C).

2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.

3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.