Tacowraps med vegetarburgere i strimler
SLIK GJØR DU
1. Lag guacamole ved å blande avocado med finhakket hvitløk, limesaft, sukker, salt og pepper og litt rømme.
2. Fordel guacamole på en tortilla og topp med salat, sorte bønner, tomater i biter, hakket chili, mango i skiver og burger i strimler. Ha til slutt over litt tacokrydder og koriander.
3. Server tacowrapsen delt på skrå på en tallerken med lime og rømme i skål ved siden av. Hakk gjerne over litt ekstra koriander.
Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.
1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C).
2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
SLIK GJØR DU
1. Lag guacamole ved å blande avocado med finhakket hvitløk, limesaft, sukker, salt og pepper og litt rømme.
2. Fordel guacamole på en tortilla og topp med salat, sorte bønner, tomater i biter, hakket chili, mango i skiver og burger i strimler. Ha til slutt over litt tacokrydder og koriander.
3. Server tacowrapsen delt på skrå på en tallerken med lime og rømme i skål ved siden av. Hakk gjerne over litt ekstra koriander.
Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.
1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C).
2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.