Du trenger

4 HOFF Liv Laga Plantebaserte Burgere
1 stor søtpotet
4 div. beter
1 hel hvitløk
4 ss olivenolje
1 sitron
salt og pepper
2 appelsiner
1 rødløk
1 pose ruccula
1 chevre
1 neve ristede gresskarfrø
timian

Vegetarburgere med ovnsbakte grønnsaker og appelsin- og chevresalat

SLIK GJØR DU

1. Del søtpotet/beter i grove biter og legg bitene i en ildfast form sammen hele hvitløksfedd. Ha over litt olivenolje, salt, pepper og saften av en sitron.

2. Stek blandingen i ovnen på 200 grader i 30 min.

3. Rist gresskarfrø i tørr panne, del rødløk i ringer og appelsin i skiver. Stek burgerne fra frossen tilstand i en stekepanne i ca. 15-20 min.

4. Bland de ovnsbakte grønnsakene med ruccula, vend inn rødløk og appelsin.

5. Legg burgere på toppen og ha over chevre, gresskarfrø og timian .

SLIK GJØR DU

1. Del søtpotet/beter i grove biter og legg bitene i en ildfast form sammen hele hvitløksfedd. Ha over litt olivenolje, salt, pepper og saften av en sitron.

2. Stek blandingen i ovnen på 200 grader i 30 min.

3. Rist gresskarfrø i tørr panne, del rødløk i ringer og appelsin i skiver. Stek burgerne fra frossen tilstand i en stekepanne i ca. 15-20 min.

4. Bland de ovnsbakte grønnsakene med ruccula, vend inn rødløk og appelsin.

5. Legg burgere på toppen og ha over chevre, gresskarfrø og timian .